Header

Kontakt: gustavssonnathalie@gmail.com

Hallå i stormen!
Våren verkar inte ha fattat att det är vår. Det är svinkallt och det stormar så pass att jag börjar bli rädd för att huset ska blåsa omkull ;) Får dra på mig björnpälsen sen när jag ska iväg tror jag!

Imorse när jag vaknade höll jag tusan på att kissa på mig. Jag är ju en sån där som skjuter på såna saker och tänker "jag ska bara göra klart det här så kan jag gå på toa sen" så där stod jag, framåtböjd och försökte bädda klart sängen medan jag i panik knep med benen för att inte orsaka en smärre vattenskada. Till slut fick jag ge upp och snällt småspringa lite svettig sådär till toan. Någon mer som är sån där? Jag vill liksom att allting ska göras i "rätt ordning" (vad nu ens rätt ordning är?!) annars känns det fel i mitt lilla huvud. Det ä ju inte då att världen går under för att jag går på toa innan sängen är bäddad liksom, haha.
Jaja, när jag var klar med mina små bestyr och satt i godan ro med min rejäla balja med latte så kände jag bara att nu får det fan vara nog med allt gnäll och all negativitet som det blivit alldeles för mycket av på sista tiden. Jag får må dåligt, det är helt okej, men jag vill inte fastna i det där ältandet som jag har en tendens till. Ingenting blir ju bättre av det utan jag blir snarare mer trött på mig själv i dessa lägen. Nu får jag helt enkelt ta livet för vad det är och göra det bästa av det för jag varken är eller vill vara en gnällfia, det är inte jag.

Nu har jag precis ätit en redig skogshuggarportion med det sista av köttfärslimpan tillsammans med en halvdöd sallad, broccolimos, svampsås plus en trevlig hög med lingonsylt. Ytterligare en rejäl kopp med latte har jag avnjutit och strax, eller NU, måste jag fixa till mig för att åka mot min sånglektion. Här sitter jag och skriver och chillar i stället för att göra mig i ordning så jag känner mig lite smått stressad sådär. Sitter liksom här osminkad och i pyjamas o_O Nej, spark i baken på mig nu! Hörs sen säkert :)

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 344 Readers

Likes

Comments