Header

Kontakt: gustavssonnathalie@gmail.com

Jag tvättade håret med såpa förut och Gud så bra det blev!! Mitt hår är ju en hemsk historia i normala fall då det alltid är frissigt, torrt, fett, elektriskt och klistrigt på samma gång. Det är dessutom väldigt svårt att reda ut utan att slita av halva skallen. Testade förut i alla fall och först reagerade jag på att jag behövde ta ganska mycket såpa och att håret kändes väldigt torrt (är man van vid att det löddrar så blir det lite konstigt eftersom det inte går att löddra upp). Jag trodde att det skulle bli ett ännu större helvete att reda ut det än det blir efter schampo och balsam, men tji fick jag. Jag kunde dra borsten genom håret UTAN något problem alls!! Fönade det sen med huvudet upp och ner och även här hade jag förutfattade meningar om att håret skulle bli som ett smörpaket, men även här fick jag äta upp fördomarna! Håret blev såå mjukt! Det känns eventuellt lite flottigt när jag drar fingrarna igenom, antagligen på grund av att jag är van vid att det är torrt, men det ser bara rent ut och dessutom blev det enkelt att puffa upp, med andra ord vart det inte alls så flygit som det annars blir!

Jag har borstat det flera gånger nu bara för att testa med tanke på att det i vanliga fall blir så elektriskt, särskilt nu på vintern och särskilt när jag borstar det, men det blir inga konstigheter alls! Inga småhår som stretar åt alla håll och kanter heller (haha bara för de står det upp på första bilden, men de var för att jag råkade dra jackan över det).

Det här ska jag definitivt fortsätta prova! Det lär ju ska bli billigare och dessutom tycker jag att det är äckligt med alla kemikalier som finns i alla produkter.

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Tips
  • 1671 Readers

Likes

Comments