Header

Kontakt: gustavssonnathalie@gmail.com

Jag har ju en liten grej för mig, som ni kanske vet. Den grejen handlar om starka grejer. Jag har som ett litet eget mission att se hur mycket jag klarar av när det kommer till stark mat. Jag vet inte om det är möjligt egentligen, men jag tycks ha mördat det som får en att känna hetta. Jag kan i stort sett äta hur starkt som helst utan att knappt ens märka något medan andra flåsar och svettas bredvid. Ända sättet jag kan känna att något är starkt är när jag har petat i stark mat och sen råkar peta mig i ögat eller näsan, haha.

Sjukt oaptitlig bild, men nyss gjorde jag min absoluta favoritsoppa med massa färsk habanero och chili. Utöver det öste jag på med massvis av chilipeppar och cayenne. "Nu jävlar" tänkte jag (Haha, det låter verkligen som att jag bara försöker plåga mig själv), men det blev inte det minsta starkt. Sån jäkla besvikelse, haha


På min bucketlist har jag som en punkt att någon gång äta världens starkaste korv (Harakiri) som säljs i gamla stan. Jag är helt BOMBIS på att jag knappt skulle röra en min och även om den nu är omänskligt stark så skulle jag antagligen inte röra någon min ändå.

Man får skriva under ett avtal och grejer! Tydligen får man inte vara "mentalt störd" (hahaha), men det kan man ju alltid låtsas som att man inte är.


Har ni provat? Vill ni prova?!​

Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments