Spooky

Ligger i divanen, sippar på en kopp te och lyssnar på ett avsnitt av paranormalia. Bästa man kan göra innan man ska sova va? ;) nä, jag är inte värst lättskrämd av mig, inte det minsta faktiskt, eller jo, jag blir rädd och sätter hjärtat i halsgropen när det ringer på min dörr (eller på grannens med för den delen) eller när telefonen ringer, men just det övernaturliga är jag inte direkt rädd för. Nu får jag väl snart äta upp att jag skrev så, hehe.. Tror ni på det övernaturliga? Det gör jag, helt klart. Tycker även att sånt är väldigt spännande och gottar mig gärna i olika texter och berättelser. Gillar de här poddarna som creepypodden och paranormalia. Har ni någon annan liknande podd på lager att dela med er av?

Nu ska jag strax hoppa ner i sängen. Håll tummarna för att jag INTE är krasslig imorgon. Det känns faktiskt redan lite bättre jämfört med tidigare, men såg dock att jag är rosig som tusan om kinderna så jag hoppas det inte är feber... Nej, det här sover vi bort :)

Kram!

  • 390 visningar

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna,
Håller tummarna att du vaknar frisk o kry.
Jo jag tror på det övernaturliga på nått sätt iallafall.
När min bästa vän dog ( vi va som syskon) (hon dog mitt i natten) så vakna jag i panik att jag måste ringa henne ( visste ju inte att nått hade hänt) kollade på klockan o tänkte det var nog bara en mardröm.
Sedan visade det sig att jag vakna o titta på samma klockslag som hon dödförklarades på 😞😢
Och jag är helt övertygad om att hon var hos mig just då på nått sätt.
Låter kanske jättelöjligt men jag tror det iallafall ❤️
anawall.wordpress.com
Naatly
Naatly,
Oj, nej det låter inte alls löjligt, verkligen inte! Jag är säker på att hon kom till dig. Det var en väldigt fin historia du beskrev fast väldigt sorglig också 😓 var det nyligen? Stor kram ❤️
nouw.com/naatly
Anna
Anna,
Nej 12 år sedan. Ja det är sorgligt o det har tagit långt tid att kunna öppna upp mig med det på riktigt. Kram
anawall.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229