Småhandlarn.....

Fortfarande inget recept... Allvarligt. Nu börjar jag nästan ta det personligt med tanke på att jag fick receptet på Voxra snabbare än blixten. Då var det iofs B som bad honom om det, men ändå. Jag börjar tro att min förfrågan inte kommit till honom med tanke på att det tagit så lång tid.

Jaja.. Har precis varit till maxi en sväng. Jag skulle baaaraa handla mjölk eftersom den var, typ, slut, men de flesta vet säkert vad jag talar om när jag säger att man kan inte åka till affären för att handla en grej! Eller jag kan inte det i alla fall.. Det slutar alltid med en full jäkla kasse för att jag "passar på" att plocka på mig annat som jag kanske kan tänkas behöva. Jag måste skärpa mig med det där småhandlandet. Det fungerar liksom inte när man inte har så mycket pengar på kontot. Inte nog med det så ska jag en sväng till Dollarstore senare sen eftersom råttorna behöver nya hängmattor. Lovar att det kommer landa en eller tio extra grejer i korgen även där. Tur att allting är så himla billigt i den affären alla fall..

Såhär såg jag ut när jag vaknade imorse. Älskar, älskar, älskar mina fransar. Lätt bästa investeringen i sig själv! Jag känner mig fin och fokuserar faktiskt mindre på mitt yttre tack vare dem. De gör så mycket för utseendet tycker jag :) Även mitt hår växer som ogräs så för tillfället är jag ganska tillfreds! 😍

Kram!

  • 414 visningar
  • Nära Karlberg, Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Camilla
Camilla ,
Jag är precis lika dan 😊 Kan aldrig handla endast en sak.
Hur mår du idag?
Jag mår inte bra 😔 Fick urinvägsinfektion idag så äter nu penicillin. Precis repat mig från influensa 😁 Känner hur ätstörningen får större plats. Äter inte tillräckligt. Får ångest hur jag än gör. Känner mig så sjukt stressad och kan knappt vara still, finner ingen ro ikroppen.
Oj nu blev det mycket babbel från mig.
Kraam
Naatly
Naatly,
Åh vad jobbigt med uvi! Allt på en gång låter det som med influensan också 😓 stackare!! Hoppas penicillinet verkar snabbt! Det är så hemskt med urinvägsinfektion!
Förstår vad du menar med att ätstörningen passar på och tar över. Det brukar bli likadant för mig när jag får mina svackor. Det startar alltidmedå någonting som sänker mitt mående och då tar jag gärna ut det över maten på ett eller annat vis. Det är nästan där den svåraste biten är faktiskt! Hoppas du orkar hålla dig över ytan och kämpa på ❤️ stor kram!
nouw.com/naatly
Madeleine
Madeleine,
Jag är också likadan med handlandet. Jag försöker dock skärpa mig nu då jag kollade att jag hade transaktioner från varje dag förra veckan från en mataffär ^^
callmemadeleine.blogg.se
Naatly
Naatly,
Gjorde också den upptäckten för ett tag sen. Det är så lätt att bara handla kåt litet utan att tänka på vad mycket pengar det faktiskt blir i slutändan 😳 jag har lovat mig själv att jag bara ska veckohandla en gång i veckan, men de är ju alltid nåt som tar slut 😜
nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229