Orolig

Hej på er!
Inatt sov jag tolv timmar, men det var inte den trevligaste och mysigaste sömnen. Jag drömde nämligen så mycket mardrömmar och den sista var sådär äckligt detaljerad och verklighetstrogen. I korta drag var jag och några vänner på väg någonstans i bil. Vi hade flera bilar och rätt som det är krockar mina vänner framför, en rejäl krock med glassplitter överallt. Jag minns typ exakt vart vi var och delar av bilens registreringsnummer. Jag fick prata med de på SOS alarm som var väldigt ohjälpsamma. De prioriterade olyckan som en prio tre och det skulle dröja över en timme tills en ambulans skulle komma och dessutom skulle jag behöva betala drygt 10.000kr för kalaset. Det var två av mina vänner som satt i den krockade bilen, den ena hade klarat sig bra, men den andra var riktigt illa däran. Jag gjorde så mycket undersökningar jag bara kunde på plats och han var i riktigt dåligt skick och blev bara sämre. Den stressen, usch... Vaknade upp med andan i halsen och mådde inte alls bra. Inte bara för drömmen utan fysiskt. Jag var yr, illamående och kunde knappt fokusera blicken. Trodde att jag skulle både kräkas och svimma. Mina händer domnade och jag kunde knappt hålla ögonen öppna.

Blir så orolig för dessa symtom eftersom de påminner otäckt mycket om tiden innan jag blev sjukskriven, när jag egentligen mådde som allra sämst, när jag inte kunde se något ljus i tunneln, när de destruktiva tankarna tog över hela mig. Jag var nästintill helt desperat efter att hitta en lösning som skulle skona mig från allt som tyngde. Nu känner jag så igen och allt detta började i slutet av teaterperioden. Det har blivit för mycket för mig och det skrämmer mig. Nu är ju dock spelperioden över och jag kan vila, men vila hjälper inte alltid mot det här. Jag är så rädd för att krascha och hamna krälandes i leran igen.

Hur har ni? Är det slut på semestern/sommarlovet?

Kram!

  • 274 visningar

Gillar

Kommentarer

Nelly
Nelly,
Hatar sånna drömmar, man kan liksom inte vakna ur dom, å det e så verklighetstroget att du på morgonen inte vet om det var en dröm eller inte. Dom å "stressdrömmar" (inte hinna fram til en plats, inte hinna ringa å tacka ja till ett jobberbjudande etc...) e de värsta!!!!!
Naatly
Naatly,
Nä, den där obehagliga känslan sitter kvar och jag blir rädd att jag drömmer sanndrömmar 😱
nouw.com/naatly
resantillsammans
resantillsammans,
Usch vad jobbigt 😟 Hoppas denna natt blir bättre <3/Alexandra
nouw.com/resantillsammans
Naatly
Naatly,
Tack så mycket ❤️
nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg