Header

Kontakt: gustavssonnathalie@gmail.com

Tjena mittbena!
Jag mår så fruktansvärt dåligt så hälften vore nog. Jag vet inte vad som har hänt riktigt, men det är som att bägaren har runnit över och jag vet knappt hur jag ska stå ut. Det gör fysiskt ont i hela kroppen och jag är på helspänn hela tiden med en orosklump i magen. Inget samtal med Bettan har jag den här veckan heller så det känns jobbigt. Inte förrän nästa fredag är det dags igen :(

Jaja, idag har jag varit på gruppterapin som alltid på onsdagar. Just det tar faktiskt inte så mycket energi utan jag trivs ganska bra där till och med :) Idag pratade vi om impulser och impulskontroll vilket är något jag har problem med. Jag har i och för sig problem med det mesta inom adhd spannet ;P Det känns väldigt skönt att ta upp de här sakerna och få diskutera dem med folk som förstår. Tidigare har jag varit emot det här med att samla liknande människor med liknande problem tillsammans, men där har jag fått ändra mig för det är faktiskt både positivt och hjälpsamt (beror väl iofs på VAD det handlar om också). Dock önskar jag mig mer individuella samtal, att få jobba med just mina svårigheter ensam, men det kommer det med. Hade faktiskt fått papper om det idag när jag kom hem. Det värsta med det är bara att jag nu har tusen valmöjligheter för jag ska nämligen välja en psykolog jag vill gå till utifrån en liten text. Känns tufft med tanke på min beslutsångest, hur vet jag vem som är bäst för mig liksom?

När jag kom hem tvingade jag i mig mat med betoning på tvingade. Jag har ingen matlust, maten smakar knappt någonting och jag skulle lätt kunna låta bli att äta. Vill bara må lite bättre nu för jag är så trött på det här.

Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 361 Readers

Likes

Comments