Header

Kontakt: gustavssonnathalie@gmail.com

Idag är det inget vidare med mig. Har haft en konstant stresskänsla i kroppen hela dagen, liksom sådär så att det pirrar obehagligt i hela kroppen och jag har en känsla av att jag i vilken sekund som helst måste fly trots att det inte finns någon fara i närheten. Pulsen är skyhög och det känns som att hjärtat ska hoppa ur bröstet på mig. Drömde massa mardrömmar inatt vilket gjorde att jag vaknade halvt skräckslagen. Mina mardrömmar känns så verkliga. Ibland vet jag inte om jag har drömt en sak eller om den hänt på riktigt ens. I drömmen tänker jag nästan alltid för mig själv att den här gången drömmer jag inte, den här gången händer det på riktigt och det gör mig så rädd varje gång.

Jag funderar på att överge min röda hårfärg och i stället slänga i en mörkbrun. Är så trött på att behöva underhålla det röda hela tiden! Jag har ju så kallat glashår vilket gör att all färg fäster dåligt eller inte alls. Det räcker liksom med en hårtvätt så är det mesta borta.
Förutom att färga behöver jag även klippa skiten. Håret är katastrof, verkligen! Efter anorexin bestämde sig väl hårstråna för att begå kollektivt självmord. Det är verkligen livlöst, tunt, sprött och risigt. Hatar dock att gå till frisören eftersom jag starkt ogillar när någon tar i mig och särskilt när någon tar i håret.. Usch, det ryser i hela mig bara vid tanken på det. Dessutom behöva sitta där och kallprata... Aaahhhh..

Imorgon ska jag på samtal med Bettan igen och det känns rätt jobbigt. Skäms så in i helvete för att jag berättade om dejten. Hon kommer ju såklart fråga och jag vill visserligen prata om det, men ändå känns det fruktansvärt jobbigt och förnedrande. Måste även försöka komma ihåg att säga till att jag behöver en läkartid snart med. Jag och mitt minne är inte så kompatibla ;)

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 678 Readers

Likes

Comments