Måndag

Jäklar vilket strålande väder det blev såhär i september då! Himla gött verkligen! Dock är jag ju så trött så om någon skulle be om mina personuppgifter så skulle jag nog vara tvungen att be om att få återkomma, haha. Jag undrar hur långa gånger jag skrivit att jag är trött, men fy tusan så segt det är att vara halvt hjärndöd.
Jag har i alla fall utnyttjat denna vackra dag och varit ute i flera timmar. Det sägs ju att promenader och frisk luft ska vara bra så jag köttar på även fast det känns som att jag inte orkar alla gånger. Det brukar gå bra när jag väl kommer iväg för det är ju den i särklass svåraste biten.

Imorgon har jag samtal och jag känner fortfarande den här motviljan. Jag vet inte vad det är med mig då jag brukar gilla att komma iväg och prata, men det känns så tungt just nu att jag allra helst bara vill lägga locket på. Hatar när alla starka känslor bubblar upp. Vill mest bara gömma undan dem, men så roligt ska vi inte ha det... Jag har även fått en ny tid till arbetsterapeuten eftersom jag avbokade förra veckan. Jag vet inte vilket ben jag ska stå på när det kommer till just den biten. Jag skrev ju förra veckan att jag känner mig såå omotiverad och den känslan finns kvar. Jag har dock lovat att ge typ allt en chans nu för vem vet ifall man blir mycket positivt överraskad? Jag vill ju bryta dåliga vanor och beteenden och mycket kunskap om det besitter jag själv, men ibland kan det vara skönt att få andras syn på allting och oftast kommer det ju fram lite nya tankesätt vilket kan vara spännande.

Nu ska jag bara myyyysa ner mig här med tända ljus och sådära :) försöka samla lite energi så att säga...

Kram!

  • 296 visningar
  • Nära Karlberg, Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Nelly
Nelly,
E så impad att du klarar å fixa vardagen själv! Missförstå mig rätt, men hade jag inte haft jobbet hade jag kraschat totalt, mina helger går ut på å försöka sova framför tv:n, gärna med ett glas rött som sällskap..... Önskar jag kunde planera och aktivera mig som du!!!!!
www.nellyioslo.blogg.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229