Månadens glossybox!

Idag damp månadens Glossybox ner i postfacket och jag vet inte, men jag har börjat tröttna lite smått. Den här gången var den rättså urtråkig. Vad hände med att få makeup till exempel? Förr var det massor av sånt och nu får man nästan aldrig någonting utan det är mest hud- och hårvård. Jag är intresserad av smink, visserligen av hudvård med, men inte bara. Okej, det var en concealer med den här gången vilket jag blev glad över. Egentligen blev jag rätt nöjd med alla saker, men de känns små och tråkiga ändå. Inget som gör att jag direkt studsar av glädje. Har ni fått er box, vad fick ni och vad tycker ni om boxarna nuförtiden?

Kram!

  • 310 visningar

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Jag delar ut Gästblogg kärlek vill du va med på Gästblogg kärlek in & kika i så fall !!
nouw.com/jagochminahjärtan
Anonym
Anonym,
Hur får du ekonomin att gå ihop? Du hade väl frågestund? Du har glossybox. Köper böcker. Äter/lagar mat med råvaror som kostar en del. Du behöver inte redovisa, men du är väl sjukskriven? Själv åt jag nudlar som sjukskriven haha. Skulle aldrig våga ha en blogg där FSK kunde få för sig att göra "hemliga" besök..
Naatly
Naatly,
Köper böcker? Jag har inte köpt en bok på flera år! Jag läser E-böcker gratis från mitt biblioteks hemsida. Råvaror som kostar pengar? Jag äter mycket kyckling som kostar 30kr per fryst paket med 1kg, en hel del färs som brukar ligga på även det runt 30kr för 600g. Jag köper aldrig särskilt dyra råvaror utan mest sånt som det är extrapris på. Sen får jag väl lägga de pengar jag får på vad jag vill? Förstår inte riktigt din fråga eller vad jag skulle ha gjort för fel? Jag måste ju ha mat 😜 Köper heller aldrig kläder (mer än på loppis ibland) och sällan nytt smink. Nu kände jag att det blev en redovisning här i alla fall, men jag förstår inte var du fått ifrån att jag skulle leva nån form av lyxliv 😜
nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg