Julen lider mot sitt slut

Årets sista julbord uppätet tidigare idag. Känns bra, har ju jämt hunnit tröttna liiiite om man säger så ;)
Nu ligger jag här på värmedynan, dricker ett glas pepsi max och lyssnar på stormen och regnandet utanför. Det är ett helt galet väder verkligen och jag fryser som aldrig förr. Två gånger har jag duschat skållhett idag och för mig som inte är överförtjust i att just duscha är det ju högst ovanligt att det händer två gånger på en och samma dag! Skulle gärna ta en tredje nu, känner jag, innan jag hoppar i säng, men någon måtta får det vara på renligheten. Det känns dock som att jag aldrig kommer tina upp, burr... Inte trevligt det här.

Har förresten kollat klart på The Magicians nu :,( Längtar efter nästa säsong, men medan jag väntar behöver jag hitta en ny minst lika spännande! Började kolla på Preacher tidigare idag, men jag vet inte. Jag vill gärna fastna direkt, inom de första minuterna annars har jag väldigt svårt att kolla vidare. Jag har liksom inte tålamodet till att vänta på att de kanske ska bli bra. Har ni några tips? Gärna fantasy, sci-fi eller något annat äventyrsaktigt.

Kram!

  • 451 visningar
  • Nära Karlberg, Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Himelia
Himelia,
Black mirror på Netflix, alla avsnitt är fristående och i en nära framtid typ. Jag gillade den 😊
nouw.com/himelia
Naatly
Naatly,
Tack! Det ska jag kolla in 😍
nouw.com/naatly
Annorlunda
Annorlunda,
Ja! Black mirror är SÅ bra! Om du inte gillar något avsnitt kan man bara gå vidare för dom är alla olika i stil och metod!
nouw.com/annorlunda
Ina
Ina,
Har du sett "Under the dome"?
Naatly
Naatly,
Ja, den har jag sett. Tyckte tyvärr den spårade ur lite, men den första säsongen var bra 😍
nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229