Jävla vinter

Helluu…

Det där med att jag skrev att min förkylning var bättre igår… Det var uppenbarligen väldigt dumt att kasta den stenen och ropa hej för idag vaknade jag upp och kände mig sjukare än någonsin. Näsan är tjock som cement och alltid får mina luftrör tuppjuck när jag råkar bli sjuk så det känns som att hela lungorna är fyllda med slem. Jag tror jag kan ha drabbats av en så kallad man cold ;)

Förut var jag dessutom illa tvungen att ta mig iväg till affären för det ekade lite väl mycket i kylen och helvete vad arg jag var när jag fick stå och skrapa bilrutorna i minst en kvart. Jag HATAR den här jävla fittvintern och den har knappt startat. Det måste lätt vara den vidrigaste tiden på året det här och varje år undrar jag hur fasen jag ska överleva. De som gillar vintern kan ju inte vara helt kloka eller så har de ingen bil… När jag väl hade skrapat klart och var helt slut så var det ju inte bra där utan det hade även så fint frusit på insidan, aaahhh. Jag som redan var rätt grinig blev ju inte gladare precis, inte heller blev jag gladare av att det var tidernas trängsel på maxi och folk rörde sig som sniglar när de inte stannade upp mitt i en gång med mobilen i högsta hugg. Folk körde dessutom löjligt långsamt. MEN KÖÖÖÖR FÖR I HELVETE, väste jag i sätet samtidigt som jag gasade lite aggressivt.

Annars är jag totalt uppstressad inför nästa vecka. Jag fattar inte hur ALLT kan hamna på en och samma gång! Det är helt sjukt och jag fattar inte hur jag ska klara det ärligt talat. Jag är helt slut av att göra...ingenting och så vips kommer det en vecka utan någon andningspaus. Jag bryter ihop redan nu.

Hörs det att jag inte är på mitt bästa humör kanske? ;)

Kram!

  • 1 562 visningar

Gillar

Kommentarer

Susann
Susann,
Krya på dig, inte kul när det sätter sig i luftrören. Skrapa rutor är hur tråkigt som helst. Inför den här säsongen köpte vi något som läggs på framifrån så det inte fryser. Det blir i alla fall en ruta färre att skrapa. I morse fattade jag inte varför vi inte köpt en sådan tidigare.
zinnie.se
Naatly
Naatly,
Jag har också en sån faktiskt, men av någon anledning orkar jag aldrig lägga på den! 😵 Vissa saker är så extremt jobbiga för mig trots att de egentligen är småsaker. Måste försöka tvinga mig själv till att använda den för att skrapa är ju fasen värre!
nouw.com/naatly
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Usch alltså förkylningar kan verkligen vara så luriga! Hoppas du mår bättre snart iaf! 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg