Inget i höst

Leeeeedig i två dagar! Så SKÖNT! Jag har ingenting planerat mer än att orka släpa mig in i duschen (inte orkat duscha på flera dagar *host äckel host*) och ha en dejt med tvättstugan. Jag behöver verkligen dessa dagar bara till att andas. Brukar ofta må ganska dåligt såna här fria dagar. Det är som att allting kommer ikapp när jag inte har någon föreställning att lägga fokus på. Än så länge är det dock lugnt så jag hoppas att det håller sig så :)

Har förresten fått svar från görsköj nu och tyvärr fick jag inte rollen :( jag misstänkte ju det, men jag är såklart besviken. Det hade varit SÅ kul att få vara med och få stå på scen igen i höst/vinter. Nu vet jag inte vad jag ska göra efter att tiden på Nolby är över. Jag har verkligen kommit till rätta med att det är det här jag vill göra. Det passar mig på alla sätt och vis eftersom jag älskar att stå på scen och framför allt att sjunga. Jag kom ju av mig från sången för några år sen, främst för att jag inte hade råd att fortsätta med mina privatlektioner, men också för att min självkänsla var ännu mer bedrövlig än den är idag. Jag mådde ofta dåligt både innan och efter lektionerna för att jag var så rädd att göra fel och jag var extremt osäker på mig själv. Det har verkligen förändrats nu. Nu vågar jag ta i och sjunga ut och är inte direkt rädd för att det ska gå åt skogen (eller okej, lite.. Men absolut inte på samma sätt). Igår fick jag sånt otroligt fint beröm av en släkting till Jenny. Han berömde mig för min röst och frågade vad jag annars gör med den. Han tyckte att jag absolut borde använda mig av den mer och det kändes lite sorgligt samtidigt som jag blev jättejätteglad. Jag vill ju det, jag vill sjunga, jag vill agera. Det är en sån stor dröm, men tyvärr är ju den branschen rätt åldersstyrd. Visste ni att jag hade planer på att söka musikalhögskola för en herrans massa år sen? Jag vet att jag inte borde hålla på att ångra saker med tanke på att det inte leder till något gott. Det som är gjort (och inte gjort) går ju inte att ändra på.

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra i höst. Det har varit intensivt med allting under hela sommaren, men Gud så kul det faktiskt är! Hälften av föreställningarna är nu gjorda och jag känner redan en tomhet växa till sig hos mig.

Ett stycke Mariana, hehe..

Kram!

  • 543 visningar
  • Nära Karlberg, Karlskoga

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Ååh, vad synd! Men du får söka mer roller, ge inte upp om detta är verkligen det du brinner för!❤
nouw.com/alvaalarssoon
Naatly
Naatly,
Tyvärr finns de inte så mycket här i Karlskoga eller runt omkring 😓 tråkigt värre att bo i en småstad, blä! Kram 💕
nouw.com/naatly
alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Men ååh😕😕 håller tummarna för dig!! Finns det ingen teaterverkstad eller så?❤ kramen ❤
nouw.com/alvaalarssoon
Inte
Inte,
http://www.karlskogakammarkor.se/
http://www.ojebokoren.se/
Naatly
Naatly,
Tack 😄😄
nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg