Fem fakta om mig :)

Personligt/om mig

❤️ Jag kan bara smsa med vänster hand trots att jag egentligen är högerhänt.

❤️ Jag är SÅ JÄVLA TRÖTT på det där jävla hundfiltret från snapchat som var och varannan människa använder på sina bilder nu och sen en alldeles för lång tid tillbaka. Okej en eller två gånger, men i typ varje inlägg?! Sluutaaaaa.... Jag avföljer snart, på riktigt, alla som använder det där, haha.

❤️ Jag har gjort upptäckten att jag inte längre är livrädd för spindlar! Jag har varit hysteriskt panikrädd för allt som kryper och har många ben, men helt plötsligt rycker jag bara på axlarna och konstaterar "jaha, där går det en spindel på min arm" (ja, om de nu inte råkar vara en bautaspindel då vill säga) Konstigt värre, men skönt!

❤️ Jag har aldrig riktigt förstått det där med att "klä sig för sin ålder". Vad är det för plagg man "inte kan" använda som äldre/yngre? Jag har nog aldrig känt att "nej, det här kan jag inte ha på mig", men vad jag förstått tänker vissa ganska mycket på sånt. Själv går jag ofta i kanske inte helt "godkända vuxenkläder" och har nog aldrig känt mig särskilt konstig för det ;P

❤️ Jag tror att jag ibland kan fråga folk lite för mycket om vissa saker. Jag tänker först efteråt att det kanske var lite väl vågat och blir då lite orolig att någon ska ha känt sig obehaglig till mods på grund av det. Jag har svårt att läsa av just de reglerna för vad man inte frågar, nästan helt, okända människor om. Jag gör det dock inte för att vara dum utan bara för att jag vill veta mer om det personen pratar om. Jag är intresserad och vill förstå helt enkelt.

Kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229