En tråkig liten uppdatering

Men tjena!

Nu var det sådär extremt längesen jag skrev igen och ju längre tid som går, desto svårare blir det att skriva något märker jag. Vad jag har gjort de här dagarna och de första dagarna på 2020 är högst oklart. Jag har inte gjort något speciellt och har inte mått bra alls. Kroppen känns helt slutkörd och jag har för tillfället en fot som gör sjuhelvetes ont. Jag väntar nu mest på att få komma och träffa sjukgymnasten igen efter utredningen och efter alla röda dagar, men än har jag inte hört någonting. Ska jag vara helt ärlig så har jag inget större hopp om att det ska hjälpa tyvärr, men jag håller ända mina tummar för att det ska gå att göra åtminstone någonting. Själv har jag beställt ett par ankelstöd som verkade bra så snart har jag ytterligare ett stöd att lägga till i min gedigna samling ;P Jag försöker dock att inte använda dem särskilt mycket eftersom det nästan gör smärtan värre på grund av att musklerna latar till sig rejält när de inte behöver jobba med att hålla ihop lederna, men ibland är det skönt att dra ihop kroppen lite och få lite avlastning. Fötterna är särskilt besvärliga eftersom de är så överrörliga och faller inåt åt sidorna när jag går och står och att ha hela sin tyngd fel på de krakarna kan göra...ganska ont om man säger så. Förhoppningsvis kan stöden hjälpa till lite där.

Jag har försökt, ganska länge, typ hela livet, att träna upp fossingarna genom att vara barfota så mycket jag bara kan, men det hjälper ju inte när de är så sneda och slappa. Funderar på vad för skor jag kan tänkas behöva. Jag skulle behöva några med riktigt mjuk sula och som sitter åt över fotlederna UTAN att vara för tunga för det går nämligen inte. Jag älskar Nike, men de är tyvärr för mjuka och jag trampar sönder dem direkt. Jag har hört att Sketchers ska vara bra. Någon som vet något om dem måhända? Tell me, eller tipsa gärna om andra som kanske kan fungera :) *tackar och bockar på förhand* Ibland skulle jag fan vilja ha inneskor med bara för att det gör ont att gå, men där går fan gränsen alltså. Det är väl bara gamlingar och lite finare människor som knatar runt i såna.

Och tröttheten då, ja den är en historia för sig... Jag är så jävla trött att jag ibland har svårt att hålla ögonen öppna och jag blir helt skelögd o_O Jag kan dessutom inte sova heller utan vaknar aptidigt delvis av att jag fullständigt BADAR i svett. Hade jag inte vetat bättre så hade jag fan trott att jag hade kissat ner hela sängen för lakanen går typ att vrida ur och hela jag är dyngsur, till och med håret är blött och jag vetefan vad det beror på. Säkert stress för jag har absolut inte varmt i sovrummet utan sover naken med fönstret öppet även nu under vintern. Ja ni kan ju bara tänka er kylan som blir när man svettar sig sjöblöt i ett iskallt rum, yay så najs det är x_X

Inatt drömde jag rätt obehagligt med. Det började väldigt trevligt med att jag och några till var i världens paradis med turkost vatten där det hoppade sälar och andra fräna djur. Jag skulle precis hiva upp telefonen och ta ett kort när det brakar till i djungeln bredvid och mellan grenarna ser vi en gigantisk T-Rex komma (jag och mina dinosaurier, så fort jag drömmer är de fan med, haha). Jag fick panik och hoppar in i en bil, rivstartar och kör iväg i världens fart, tar en kurva i hög hastighet och håller på att åka in i en bergvägg men lyckas styra undan. Dum som jag tydligen är åker jag, dagen efter, tillbaka till den där fina stranden och som väntat dyker den där bjässen upp igen. Den här gången var det inte lika lätt att ta sig därifrån eftersom det under en brygga låg massa raptorer på lur som sprang efter mig. Jag springer då in i ett hus med massa korridorer där jag sprider ut kokosolja (?!) som dinosarna blev helt galna i och med det slutade de jaga mig. Är jag inte tidernas problemlösare så säg? 😂 Jag fattar inte hur min hjärna kan baka ihop så mycket sjukt, men lite lustigt är det, i efterhand i alla fall ;)

I brist på bilder (jag har knappt tagit en enda bild i januari och då vet man att man inte har haft mycket för sig) så kan jag bjussa på en med planksteken som jag och mamma åt någon dag efter nyår, allt hemmagjort, eller nästan allt i alla fall. Jag har inte fött upp-, och slaktat en gris eller odlat sparris, tomater och blomkål men såsen och moset fixade jag till. Så mycket godare med eget även om jag knorrade rejält när jag tvingades stå med det med tanke på min ork. Ändå värt det sen när man högg in!


Vad har ni haft för er det senaste och hur mår ni?

Kram!

  • 1 268 visningar

Gillar

Kommentarer

Celina
Celina,
Tycker Asic är ett bra märke när det gäller skor, väldigt stabila. skorna.
Ulvelotta
Ulvelotta,
Förstod att du inte skriver så ofta längre, för jag har inte sett dina inlägg i flödet. Sen har ju nouw strulat en massa, så man har inte kunnat läsa eller skriva något alls. Hoppas värken överallt snart försvinner och att du mår lite bättre. Jag känner ig faktiskt ganska okej. Lite putt idag då jag fick ett besked ifrån fkassan, tydligen skulle jag ha sjukanmält mig IGEN då jag fick avslag i december, för just nu räknas jag tydligen inte som sjuk!! Fy fan för deras regler. jag har ju aldrig friskanmält mig! Och läkaren skickade in mina nya intyg samma dag... Hur skulle jag kunna veta att det blir ett nytt ärende nu? Suck. Imorgon ska jag på intervju, förskoleklass i Rättvik. Jag hoppas verkligen på jobbet, jag behöver lite medvind just nu. Kramis❤️
nouw.com/ulvelotta
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229