En solig dag och ett uruselt humör

Är på ett fett dåligt humör just nu. Både ångest och ilska slog till med full kraft här tidigare i eftermiddags... Förutom det har jag haft en ganska okej dag, jag har suttit ute på ballen och läst och när jag inte pallade sitta där mer packade jag ihop en Ica påse med nödvändigheter och stack ner och la mig och solade på min gård. Jag har faktiskt inte vågat det innan, men nu sket jag blanka fan i vem som kunde tänkas se mig. Jag la mig där och lyssnade på en podd medan jag njöt av solen (29 grader har det varit idag). Jag hade dock hellre hoppat i med kläderna på i en sjö i stället för att svettas ihjäl i ett nyklippt gräs, men man får göra det bästa av situationen.

När jag sen kom in kände jag mig bara sådär obehagligt instängd, som att jag är totalt fastkedjad vid mig själv. Kände mig bara kvävd av mig själv och kläderna började liksom göra ont på kroppen. Dessutom har jag lyckats bränna upp mina fötter (tänkte inte på att smörja in dem) och de KLIIIIAR något så förbannat nu! Aaahhh... Vill slita av mig skinnet!

Imorgon är det dags för helg igen och som det ser ut nu kommer jag spendera den (och nationaldagen) ute på Nolby. Det blir nog bra :)

Kram!

  • 541 visningar
  • Nära Karlberg, Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229