En riktig ADHD dag

Fy sjutton, idag har det varit en REJÄL ADHD dag. Ända sen jag slog upp ögonen har allting gått i 180 knyck och jag har inte kunnat komma till ro en sekund. Myrorna och kolsyran i kroppen har varit hemsk och jag tror hjärnan akut har sagt upp sig flera gånger om. Det är fruktansvärt att vara utmattad och samtidigt ha adhd, i alla fall när de här "kickarna" smäller på. Ni som varit/är i liknande situation vet säkert vad jag pratar om...

Som sagt har jag inte kunnat lugna ner mig alls trots att huvudet skriker i fullständig panik. Jag har satt mig ner i två minuter för att sen fara upp igen och i den andan har hela dagen varit. Jag har gjort någonting precis hela tiden, i världens jävla fart, det är så pass att jag knappt minns vad jag har gjort ens. Jag vill så gärna lugna ner mig, men det går inte. Det är lite som att säga till en person utan ben att ställa sig upp och gå, omöjligt! Nu testar jag att skriva här för det får mig att sitta still åtminstone en stund.
Nu vet jag i stort sett att en krasch väntar. Kanske imorgon, kanske i övermorgon, men att den kommer vet jag för jag mår pissdåligt av att vara i det här läget. Min hjärna och kropp orkar inte egentligen, men jag blir som manisk verkligen.

Jag fick för mig att jag skulle göra lite majonnäs förut. Hann inte ens byta tröja förrän jag satte igång vilket gjorde att halva jag stänktes ner i olja, kul. Dessutom blev det inte lite majonnäs utan rejäla mängder, haha. Ska nog ge bort en del till mamma :)

Vad har ni för er? Någon som sitter med ett supertips till att lugna ner sig när man är tokspeedad?! Läsa, lösa korsord och sånt går absolut inte!

Kram!

  • 337 visningar
  • Nära Karlberg, Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Sofia
Sofia,
Så vacker du är!!! Hoppas du kan slappna av snart! Kram
Naatly
Naatly,
Tack!! ❤️ Jag är lite lugnare nu! Kram
nouw.com/naatly
Cassandra
Cassandra,
Dåliga dagar är inte roliga, men man får försöka ta sig igenom dem och göra det bästa av det.. <3
pause.se/cassandra/
Naatly
Naatly,
Ja, de är ju inte direkt så att måendet har varit på botten som de kan bli ofta, så de är ju positivt i alla fall. Jag får ju trots allt en hel del gjort när de blir såhär även om jag blir helt förstörd efteråt. Kraam ❤️
nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229