En liten (eller lång) uppdatering

Eko Ekooooo...

Men hej! Nu var det ett bra tag sen igen så jag tänkte att jag väl får kika in och visa att jag lever, om nu ens någon bryr sig ;) Nejdå, TACK till er som har hört av sig! Det är verkligen så gulligt, så tack tack TACK! ❤️

Att jag försvinner beror antingen på:

1. Jag har helt huxflux skaffat mig ett liv

eller

2. Jag mår riktigt dåligt.


Gissa svaret? Ni vinner den stora äran!

...

Nej, det har varit väldigt tungt den sista tiden och jag vet knappt hur jag hankar mig fram ens, eller det gör jag inte utan jag bara överlever och dagarna går på något vis även om det stundtals känns som att tiden har stannat.

Vissa dagar har jag varit helt förstörd eftersom det känns som att det bara går åt fel håll med mitt mående. Jag har gråtit när jag ska sova, drömt mycket mardrömmar och jag har varit allmänt sänkt under dagarna och undvikit allting så mycket jag bara kan. Jag känner att jag drar mig undan mer och mer och vill bara få vara ifred. Jag vill inte gå ut, jag vill inte prata med någon och jag vill definitivt inte umgås med någon, samtidigt känner jag ensammast i världen. Verkligen ingenting lockar längre och jag önskar att jag kunde väcka mig själv ur den här dimman. Det är faktiskt lite som att leva i en dröm (en sämre sådan då) där allting går sådär riktigt långsamt. Ni vet, man behöver sätta en rejält tilltagen brasa i röven men i stället rör man sig som i sirap. Jag kan fan knappt tänka ordentligt och jag glömmer bort vad jag har gjort och inte gjort. Helt omöjligt! Jag tror att jag har blivit halvt dement.

Jag har heller inte sminkat mig eller gjort mig i ordning på en smärre evighet och än mindre orkat duscha. Ni vet ju hur noga jag brukar vara med mitt utseende, men nu orkar jag inte bry mig om att jag ser ut som en påse med skit. Jag ser liksom ingen anledning till något så jag låter mig själv sunka ihop med en hy som gått bananas. Jag måste dividera med mig själv x tusen så fort jag måste göra någonting. Det är inte så att saker händer med en klackspark och ett glatt leende om man säger så, nej nej… Jag får liksom ta i för att ens vara trevlig när jag i själva verket bara vill spotta och fräsa åt allt. Jag känner mig som en mycket härlig människa! :))

Från en tid när jag åtminstone orkade bry mig lite...

Igår vaknade jag dessutom upp med en tjock och trälig hals och näsa så jag tackar och tar emot en förkylning med. Alltid fint att kunna samla på saker.

Vad har jag gjort sen sist då? Det är fan en vecka sen (!) jag uppdaterade, tror jag, och jag kan inte komma med direkt något festligt och nu känns det nästan märkligt att slänga upp ett inlägg. Det blir väl så när man har varit borta lite för länge… Jag var för några dagar sen hemma hos mamma som bjussade på mat och jag har även kört något pass Zumba med ett sådär-resultat. Jag har också försökt skapa lite rutiner i att faktiskt ställa klockan på morgnarna och inte bara sova bort livet. Jag har kommit upp, men känner mig ännu mindre utvilad vilket jag iofs aldrig blir ändå, men hey, huvudsaken är väl att man försöker.

Nacken har varit besvärlig och hänger sig, höll jag på att skriva, men det är ju inte någon gammal dammig PC vi snackar om här ;) Jag har även ont i fötterna och det blir svårt att gå när jag varit still för länge. Ja LIVET LEKER som ni hör! :))

Så, hur är det med er? Hoppas att någon har saknat mig i alla fall lite ;)

Kram!

  • 680 visningar

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn vännen <3 Det gör mig så ledsen att höra att du inte mår nå bra, önskar så jag kunde göra något för dig älskade du. Jag är också i en rejäl svacka just nu så går knappt att sova. Vad brukar du göra på dagarna för att få dom att gå? Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
evelinarou
evelinarou,
Kram fina du! Jag hoppas verkligen att du mår bättre ❤
nouw.com/evelinarou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229