Header

Kontakt: gustavssonnathalie@gmail.com

❤️ Min sånglektion gick bra och jag känner mig så stärkt på alla sätt av Amy. Känner mig väldigt bekväm där.
❤️ Jag slås av att jag inte längre skäms eller är orolig när det kommer till min sång och röst, förr var jag så dödligt osäker och rädd för att sjunga fel. Idag blir de lite tokigt titt som tätt, men det ger mig inte ont i magen på samma sätt. Jag är absolut inte helt nöjd med min röst, men jag kan se utvecklingsmöjligheter i den ;) Förr var jag livrädd och blev mest tvingad av min förra sånglärare att sjunga inför folk och när jag väl skulle upp på scen kände jag alltid efter extra mycket om jag inte var sjuk. Idag tackar jag gladeligen JA till att uppträda och jag längtar som en tok efter det!
❤️ Jag har typ betalat av hela summan för lektionerna tack vare mamma som hjälper mig så mycket! Evigt tacksam! Längtar så tills jag kan ge tillbaka. Så fort jag kommer tillbaka till livet lite mer och kan samla ihop pengar ska jag ge tillbaka så mycket jag bara kan!
❤️ Jag dammade fram ett doftljus ur mina gömmor idag och det luktar så sjukligt gott så jag vill sitta för evigt och sniffa på det!

Mycket om sången idag på min lilla positiva lista ;P

Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments