Buzzador: Pepsi Max till Sodastream

Buzzador

Jag är medlem i Buzzador vilket innebär att jag (om jag har tur) helt gratis, eller till ett kraftigt reducerat pris, får testa nya produkter mot recensioner. Vill du bli medlem kan du klicka > hääääär < OBS, det är helt gratis och du anmäler dig själv till kampanjer du är intresserad av, nya kampanjer dyker upp varje vecka. Buzzador väljer sen ut personer som får delta och kommer du med får du produkterna skickade till dig utan kostnad (alltså fraktfritt) och är efter det redo att "buzza".

Jag har haft en himla tur ett tag nu och kommit med i flera kampanjer som jag har anmält mig till så hurrarop för det. Den här gången fick jag testa nyheten till sodastreamer, nämligen pepsi max och är det något i läskväg jag är gaaaalen i så är det just den lilla läckerbiten så jag gnuggade givetvis nöjt händerna och skulle kirra ett glas när jag upptäckte att jag fan har gjort mig av med min streamer!? WTF. Jahopp och så var det med det, tänkte jag, men det ordnade upp sig eftersom jag skulle hem till mamma på käk och hon har en som inte är kastad, phu.

Vatten bubblades, jag hällde upp en skvätt i glaset vilket visade sig vara alldeles för mycket så jag måste säga att den var rätt svårdoserad den lilla rackaren, men den var god efter att jag fått fylla på med nytt vatten några gånger, dock tyckte jag inte riktigt att det smakade som "vanlig" pepsi max utan hade den här något konstgjorda söta smaken som lätt kan bli för mycket. Dessutom älskar jag när det är så mycket kolsyra att man nästan sätter i vrångstrupen och får tårar i ögonen och den känslan fick jag inte. Det var ju visserligen inte pepsins fel utan snarare mammas något slöa streamer. Den gled i alla fall ner utan svårigheter och uppskattades även av min ömma moder :)


Om jag kommer köpa den här framöver? Nja, med tanke på att jag tydligen inte äger någon sodastreamer längre så är det väl ytterst tveksamt, men den får i slutändan 3 av 5 stjärnor.

Kram!

  • Buzzador
  • 632 visningar

Gillar

Kommentarer

liseburoy
liseburoy,
Jag är väldigt förtjust i sodavatten, coolt att pepsimax har kommit till det! 😍
Ulvelotta
Ulvelotta,
Vi har papsi max hemma till streamern. Enligt Simon så finns det två olika grderingar, söt pepsi eller mindre söt pepsi. Och den som var mindre söt var mycket godare. Jag själv föredrar nog cola zero framför papsi max, men alla är olika.
nouw.com/ulvelotta
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg