ADHD grupp gång nummer två

Idag var det dags för andra tillfället med adhd gruppen. Det var inte riktigt lika segt idag jämfört med första gången, men ändå bra segt alltså. Vi fick till oss att allt det här kommer bestå mestadels av föreläsningar och det känns väl inte optimalt enligt mig. Jag trodde mer att det skulle vara gruppdiskussioner, att vi skulle få dela med oss av eventuella tips och strategier till varann, men nej, det blir tydligen en massa lyssnande framöver då = svårt. Jag tog återigen upp att jag behöver mer pauser under tiden och flera höll med mig så efter en halvtimme fick vi oss en liten bensträckare och fyllde på kaffekopparna.
Under första timmen hade jag det väldigt kämpigt med en hel del ångest. Satt och kämpade mot tårarna hela tiden och det var nära på att det brast till och med. Funderade på hur jag enklast skulle ta mig därifrån om det skulle bli akut, men jag klarade mig och det lugnade sig efter en stund som det i stort sett alltid gör. Det är dock för närvarande total kaos i mitt huvud och jag mår verkligen inte bra.
Hemuppgiften den här veckan är att varje dag öva på mindfullness och att låtar tankarna komma utan att värdera dem på något vis eller döma oss själva för de tankarna vi har så det är väl något jag ska kämpa lite extra med för det behövs verkligen nu. Jag är så himla kritisk till mig själv och värre än värst har det varit de senaste dagarna. Det gick ganska bra en sväng med acceptans inför mig själv, men när jag mår sämre blir tankarna automatiskt väldigt negativa, men jag vet att saker och ting blir ljusare så det är väl bara att härda ut och vänta helt enkelt.

Nu ska jag ta dagens andra dusch (jävlar så renlig jag har blivit!) för jag fryser som tusan. Vädret är ju inte precis top notch. Snöade som fan imorse för att sen givetvis övergå till regn... *positiva klubben*

Kram!

  • 378 visningar

Gillar

Kommentarer

Tessantrucken
Tessantrucken,
Ja det är de som är jobbigt.. jag ska få tid nu i mars att få gå och prata med en psykolog. Så det känns skönt! Så får vi hoppas på att jag får en utredning snabbt! 🖒
nouw.com/tessantrucken
Naatly
Naatly,
Ja jag håller mina tummar för det! Jag tyckte verkligen att det hjälpte mig att få den där utredningen! Kram ❤
nouw.com/naatly
Tessantrucken
Tessantrucken,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg