Header

Kontakt: gustavssonnathalie@gmail.com

❤️ Jag blev klar med veckohandlingen = mindre stress nu.
❤️ Jag har kunnat låna en ny E-bok (och kommit fram till att jag läser sjukt snabbt, men de visste jag iofs redan, hehe)
❤️ Jag har klarat mig utan starka smärtstillande idag! Verkar som att de går okej med smärtan varannan dag, himla skumt.
❤️ Sångträningen blev helt inställd eftersom det var så många som inte kunde komma. Känns lite skönt att inte halka efter de andra.

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej godingar!
Hur mår ni? Jag tog tag i handlingen idag så jag har den ur världen. Hade tänkt vänta tills imorgon, men då har jag ju adhd gruppen och orkar inte ha för många saker på samma dag eftersom det skapar stress, så idag var det jag och alla gråa kalufser som spatserade runt och trängdes på maxi (pensionärsrabatt på tisdagar). Av någon anledning blir det typ alltid kaos när alla gamlingar är där samtidigt. Det bara plöjs fram med vagnarna med sura miner, ingen ler, ingen ber om ursäkt eller flyttar på sig när vagnarna bara skjuts ut utan att se sig för eller när någon så fint blockerar en hel gång. Avskyr att handla på just tisdagar av den orsaken, blir alltid på lite dåligt humör trots att jag försöker fyra av leende efter leende, haha. Jaja, nu är det klart i alla fall och jag förstår att intresseklubben nu antecknar flitigt efter detta långa stycket om handling! Varsågoda för infon liksom ;)

När jag kom hem låg månadens glossybox i postfacket och jag jublade högt inombords! Dagen när boxen trillar in är den bästa dagen!

Jag har väntat spänd på just den här boxen vill jag lova eftersom jag fick nys om att den skulle innehålla en parfym! Jag är ju helt galen i parfymer och skulle nära på kunna starta upp ett parfymeri med alla olika sorter jag har. Jag blev inte besviken då den luktade riktigt gott! Kanske ingen doft jag skulle välja som nummer ett under en shoppingrunda, men då är det ju extra kul att få den, typ, gratis! Vidga sina doftvyer lite.
Förutom den fick jag glidmedel (ja, men det kändes ju passande, preciiiis vad jag behöver, NOT), lypsyl som inte ens innehöll ett lypsyl (den var helt barskrapad så det har inte ens befunnit sig något i den någonsin, ska man maila om det eller är det "snålt"?), fransböjare (ÄLSKAR) och en ansiktsmask. En helt okej box trots småmissar.

Annars har jag sagt till att jag inte kommer på sångträningen ikväll och det känns faktiskt bra om än lite tråkigt. Jag är glad att jag kan lyssna på mig själv för jag behöver faktiskt läka och det gör jag inte genom att skråla för full hals :P nya tag nästa vecka och då börjar även Joy voice. Enorm stress känner jag inför det för det innebär att jag måste vara hemifrån från cirka klockan 18 till 22. Inte kul och jag kommer antagligen krevera! Tur att det är roligt att sjunga!

Kram!

  • 388 Readers

Likes

Comments

❤️Jag har börjat skriva på en lista med saker jag vill göra den dagen jag har en okej ekonomi igen. De känns lite peppande att läsa den :)
❤️Jag har, typ, bestämt mig för att vila från sången imorgon. Det känns tråkigt men jag tror att det är det bästa beslutet.
❤️ Jag köpte lite värmeljus tidigare idag så ikväll har jag myst i en nersläckt lägenhet med bara levande ljus som sällskap. Trivsamt :D

Kram!

Likes

Comments

Men nu har jag ju glömt sista delen i frågestunden.. Här kommer den nu då. Håll till godo :P

Bästa beautyknepet?

Skrubba ansiktet typ varannan dag och borsta med en sån där mjuk borste vid varje dusch. Såå skönt och huden blir så len! Kokosolja innan foundation om man är en torris (inte för mycket dock för då blir det flottigt!), vattenfast mascara om fransarna är raka och man vill ha mer böj. Doppa huvudet i kallt vatten för jämnare och mer hållbart smink (doppa efter att foundation och eventuell concealer är lagd).

Tips till folk som vill börja med teater?

Nu sysslar jag ju inte med teater längre efter i somras, men tipsen är att spela över, lev dig in i rollen, låtsas att du är personen du spelar, var i dennes känslor, jämför med ditt eget liv och en liknande händelse, då är det lättare att agera trovärdigt :)

Har du sällskap?

Som i en kärleksrelation? Nej, tyvärr inte. Jag har faktiskt inte haft en enda riktig relation. Jag har stora problem med relationer och SÄRSKILT kärleksrelationer. Det bara fungerar inte! Jag har extremt svårt att ens se mig själv i en relation. Klarar knappt av tanken på det, men samtidigt drömmer jag om att bli kär och att den kärleken ska vara besvarad.

Om 5 år vad gör du då?

Jag hoppas att jag mår bättre och arbetar med något jag trivs med. Hoppas också på att jag är mitt uppe i massa reseplaner tillsammans med någon jag tycker om!

Kram!

Likes

Comments

Det blev en liten svängom till några affärer tidigare idag. Skulle egentligen ha storhandlat idag, men jag kände att jag verkligen inte orkar det så jag handlade bara på mig det mest nödvändiga. Nu ligger dock den där veckohandlingen över mig som ett litet svart moln. Jag brukar älska att handla, men när jag inte mår bra blir allting till ett jäkla stort berg som känns typ omöjligt att ta sig över.

Men, JAJA.. Fick ta en Citodon förut runt 14 tiden så den börjar verka nu och jag känner mig såhär skönt slööö och långsammare i huvudet. Igår klarade jag mig hela dagen utan värktablett, men det verkar gå fram och tillbaka det där hur ont jag har. Ibland tror jag att det är på bättringsvägen men så rätt som det är så gör det svinont igen. Skumt! Som det ser ut nu får jag nog tyvärr strunta i min sångträning imorgon. Jag tänkte en sväng att jag kanske bara kan åka dit, vara med och lyssna men inte sjunga, men vi alla vet ju hur det kan se ut... Jag kommer dit, sjunger och tar i för kung och fosterland och får ännu ondare (hände senast förra veckan). Jag kan liksom inte med att ta det lugnt utan ger alltid järnet i stället. Det är som att jag, när jag är mitt uppe i något, helt glömmer bort smärtan och resten av världen utanför den bubbla jag just då är i och det straffar sig ju sen kan man ju säga utan att överdriva. Det gör ont bara att andas just nu och det är svårt att dra djupa andetag, så inte så smart kanske att ta i och sjunga sina höga toner. Jag har dock inte bestämt mig till 100 % än, tänkte vänta och se hur det känns imorgon innan jag bestämmer mig. Bättre att jag blir bra kanske, sången finns ju kvar och jag kan ju öva hemma. Ja, det lutar nog åt att vila.

Jag sjunger sopraaaan så det krävs ju en del luft ibland ;P Vad sjunger ni för stämmor, ni som sjunger?

Kram!

Likes

Comments

Hallå i stugorna!
Det känns som att jag helt har fastnat i en skrivkramp. Jag kan inte ens komma på vad jag ska skriva, det är som att jag även är helt tom på åsikter till och med. Ibland går jag runt med massa idéer och saker jag vill skriva om, men då fastnar det i huvudet och jag kan inte få ur mig några rader. Nu är det stopp överallt, jag har ingenting att skriva om och jag har svårt att ens få ner några ynka ord här trots att jag egentligen vill. Att skriva är terapi för mig och det har hjälpt mig många gånger, så det känns tråkigt.

Jag har hamnat i en dipp igen. Att ha ont påverkar mig inte bara fysiskt utan även psykiskt vilket inte är så konstigt. Jag vill bara att smärtan ska försvinna nu, jag längtar efter såna självklara saker som att kunna resa mig ur soffan och sängen utan ett jädra brölande och jag längtar efter att kunna sova på min favoritsida. På tal om sömn så har jag ändå sovit helt okej inatt, men jag drömmer så mycket hela tiden så det känns som att jag inte är det minsta pigg när jag vaknar. Vill bara somna om gång på gång, helst sova bort hela dagen. Jag oroar mig även en del igen nu när mitt sjukintyg snart går ut. Är så less på den där pressen utifrån och jag hatar att vara i en beroendeställning till en läkare och till försäkringskassan. Jag vet att jag kommer bedömas även denna gång, att försäkringskassan ska ta ett nytt beslut om jag har rätt till att få fortsatt sjukpenning, precis som sist. Den klumpen i magen inför det är inte att leka med och givetvis sätter katastroftankarna igång och spinner på som aldrig förr. Sist gick det vägen och jag hoppas att det gör det även den här gången, men att inte veta till 100 % är tufft. Jag vill ju ha kontroll, jag vill veta att det löser sig. Ovisshet är något som tar kål på mig.

Är det något ni vill läsa om? Har ni förslag på vad jag kan skriva om?

Kram!

Likes

Comments

❤ Jag har inte haft jätteont idag. Vågar dock inte ropa hej riktigt eftersom det tidigare känts bättre och så har det kommit världens bakslag dagen efter, men det har varit skönt att det känts lite lugnare idag.
❤ Boken jag läser är så spännande så jag har bara läst och läst. Tyvärr är den snart slut och jag kan inte börja läsa nästa förrän typ den 1 mars då man bara får låna fem E-böcker i månaden på mitt bibliotek och det har jag nu gjort, gah..
❤ Jag har lyssnat igenom låten och min stämma flera gånger, men jag har dock inte kunnat öva på grund av revbenen, men de känns bra att jag i alla fall kan lyssna :)

Kram!

Likes

Comments

Godmorgon! :)

Igår, innan jag la mig, tog jag två tabletter och jag lyckades då sova så skönt! Vaknade bara en, eller max två gånger och hade inte alls jätteont! Så himla skönt! Känner mig något mer utvilad idag! Nu gör det dock ont igen, men jag ska inte ta någon ny tablett förrän ikväll om det inte blir värre då vill säga. Ska ju ändå bara sitta här så då kan jag stå ut lite bättre.

Igår var vi som sagt ute och åt på Bulls Eye som ett litet firande i efterskott för mig. Vid sju kom vi dit och åkte hem innan åtta, snabba klubben, haha. Maten var SUVERÄN som vanligt, MEN vi hamnade vid ett bord där det, bakom oss, satt ett gäng som var rejält fulla och skrek och gapade så ljudvolymen var fruktansvärd. Det gick inte att prata och jag kände hur det gjorde ont i hela mig. Nu vet jag det, att man inte ska gå dit en lördag om man vill kunna njuta av atmosfären och maten, men som sagt var det dödligt gott!

Jag tog en Cherokee Bill med coleslaw deluxe (rödkål i stället för vitkål, sjukt gott!) och chilimajonnäs. Tog faktiskt den sist jag var där också, men den är ju så god så det riktigt sjunger i gommen. Älskar att priserna är så pass låga för så god och bra mat! Helt klart prisvärt gånger tusen! Vill äta där varje dag! ;P Älskar att man i stort sett helt knåpar ihop sin egen meny med, perfekt!

Idag planerar jag att lyssna in mig på min sångstämma med hjälp av noterna och ljudfilerna. Sjunga klarar jag nog inte av eftersom det är svårt som det är att bara andas, men lyssna kan jag ju alltid göra :)

Hur mår ni idag?

Kram!

  • 422 Readers

Likes

Comments

❤ Middagen på Bulls eye. Så sjukt gott!! Älskar deras mat och koncept!
❤ Jag har haft ro till att läsa mååånga sidor i boken jag läser. Spännande :)
❤ Smärtan har faktiskt varit uthärdligt tack vare tabletterna.
❤ Jag har inte haft fler jobbiga kroppstankar! Tacksamt!

Kram!

Likes

Comments

Tabletterna kanske inte hjälper jättemycket mot smärtan, men de gör mig slö och mer avslappnad. I normala fall har jag ju en hjärna och kropp som ständigt går på högvarv, det är inte tyst en sekund och jag har mer eller mindre alltid svårt för att vara still utan att halvt förgås, men nu, nu är det helt tyst däruppe i hjärnkontoret. Jag ligger i soffan, under en filt, läser i en bok utan att tankarna far iväg. Jag känner mig alldeles mosig, men det är faktiskt skönt. Det kanske är såhär det känns att vara normal? Helt plötsligt kan jag förstå varför personer med adhd många gånger börjar bruka droger för det är ett helskotta att stå ut i sin egen kropp och med sin hjärna ibland. Den tar liksom aldrig semester, inte ens på nätterna, men det är också därför jag är rädd för mediciner. Jag är rädd för känslan av lugn för den är behaglig och som beroendemänniska är det ganska farligt, men men, idag passar jag på att njuta av lugnet och läser lite extra, löser korsord och lyssnar på tystnaden tillsammans med en kopp kaffe. Behöver egentligen hoppa in i duschen, men jag orkar inte just nu. Det är inte förrän sju vi har bokat bord så de är ju en hel del tid kvar.

Hahah, word!

Kram!

Likes

Comments