Header

Kontakt: gustavssonnathalie@gmail.com

Min fot... Jag har inte tyckt att den varit svullen. Kollar man rakt uppifrån är det knappt märkbart nämligen, men när jag satt och chillade med färgen i håret såg jag foten från sidan och bara "shiiiet". Jag har fått en mega fotknöl, haha.

Ursäkta mitt fula, håriga ben. Haha. 

Jag kanske borde ringa vårdcentralen, men samtidigt känns det onödigt då man inte gör någonting åt sånt här. Det enda som händer är att man på sin höjd får smärtlindring​ och nu har jag varit bundis med smärtan i en vecka så det känns ovärt..

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Precis sminkat mig och fönat håret. Det blev bra och rött vilket såklart var meningen 😉 Fan vad svårt det är att skölja ur röd färg förresten!! Vattnet slutar ju aldrig vara rött hur länge man än sköljer! Jag brukar ge upp efter en stund (en säkert alldeles för kort stund) och fönar det direkt. Gör jag inte det är det röd färg på allt jag råkat vara lite för nära! Förstörde ju en badrock på Loka och då hade jag inte färgat det på skitlänge, haha.

Här är det okammat så det ser lite smårisigt ut, men färgen blev bra! 😍

Kram!

Likes

Comments

Måndag och morgonen började med en stadig lyxfrulle bestående av äggröra, rökt skinka, paprika och en kopp kaffe.

Efter det åkte jag till maxi och handlade. Det har hängt över mig i några dagar, just vetskapen att jag måste iväg, så jag har känt mig stressad. Skulle kännas bra att säga att tyngden har släppt från mina axlar, men det har den inte. Det är någonting som inte känns bra alls, någonting som känns fel. Jag ska ju öva på att känna efter vad just känslorna bottnar i, men jag vet inte. Det låter säkert jättekonstigt, men jag hittar inget exakt orosmoment. Jag oroar mig inte för något specifikt utan det är mest en känsla som hänger över mig. Jag känner mig värdelös som inte ens kan känna efter, som inte ens vet, som inte kan sätta ord på något.

Det finns alltid två vägar och man har alltid ett val, men vad gör man när man inte märker alls vad man gör förrän efteråt, när det redan har gått åt skogen? För mig sker det så automatiskt att jag inte ens tänker på det. Jag tänker att det jag gör är det rätta just då, eller snarare jag tänker inte ens på det, men alltid blir det fel. När ska jag veta om jag står vid ett val? Är det när jag funderar på om jag ska gå och hämta en kopp te? Det var ett larvigt exempel kanske, men dagarna och valen sker ju utan en tanke. Jag kan ju inte analysera precis allt?! Oftast tänker jag inte på något specifikt alls utan det är massa saker som fladdrar runt i ett stort jäkla kaos vilket gör det svårt att skilja allt åt. Det är bara en otrevlig känsla jag har i kroppen och jag hittar inte orsaken. Ju mer jag tänker på det, desto jobbigare blir det. Det blir liksom att jag tänker på vad jag tänker på och det leder till att jag tänker på vad jag tänker på! Haha..


Köpte en ny hårfärg på maxi. De har dock slutat med mitt favoritmärke så det var surt, minst sagt.. Foten pulserar efter "ansträngningen" och jag vet inte vad jag ska göra med alla timmar som är kvar av dagen. Klockan är inte ens ett...​

Kram!

Likes

Comments

Hej hopp! Jag känner mig snurrig och trött. Foten fortsätter göra ont och domnar. Jag har nästan vant mig vid att det gör ont nu så jag glömmer bort det stundtals. Det vill säga tills det nästan börjar krypa under skinnet. Jaja, skitsamma. Dagen har varit så extremt seg och tiden har bara sniglat sig fram. Jag har varit på ett väldigt surt humör och stört mig och retat mig på det mesta. När jag känner såhär har jag lätt att börja anklaga mig själv och vill på något sätt straffa mig själv. Ja, det låter helt sjukt, jag vet! På grund av humöret så har jag mest legat här och kollat på Fringe som förövrigt är upplagd i helt fel ordning på swefilmer!! Jag har trott att jag varit trög som inte har fattat sambandet, men när två skådespelare, som i ett tidigare avsnitt dött, dök upp började jag misstänka att allting inte stod rätt till, haha, och mycket riktigt bekräftades det i kommentarerna. Får liksom pussla såhär i efterhand nu och om ett avsnitt har jag sett klart första säsongen. Tydligen gick det bra att se den även såhär!

Ikväll skulle jag egentligen umgåtts med min bundis, men har inte hört någonting och nu börjar jag bli trött! 😔 Är dessutom yrslig, som sagt, och har ett tryck över ögonen, så det blir väl en tidig kväll.

Bra citat även om översättningen är lite smått kass. 

Vad har ni för er?​

Kram!

Likes

Comments

Förlåt mina gnälliga inlägg, men jag måste gnälla och jag har ingen att gnälla till och de jag har, har jag väl mättat för längesen, haha. Jag har så ont så jag vet knappt vad jag ska ta mig till! Tog mig alldeles nyss en liten sväng till affären för att handla bland annat Ipren och för att hämta ut ett paket och jag gick och grät inne på maxi för att det gjorde så in i helvete förbannat ont! Råkade dessutom glömma att lämna av korgen jag hade tagit med så jag bara ställde den där jag stod. Pallade inte att gå tillbaka. Nu sitter jag här med en myrkrypande fot som gör så ont att jag vill kapa av den. Fattar inte vad som har hänt med den? Har jag så dåligt skelett efter anorexin? Så länge var jag ju inte sjuk så det känns ju omöjligt, men det här kan ju inte vara normalt? Jag vill inte resa mig upp förrän den är bra! 😢 får väl sätta mig på ett bäcken här och spenderade de närmsta dagarna under filten, haha.

Inte ens det skulle få mig att springa just nu!

Kram!

Likes

Comments

JAG HAR SÅ SJU HELVETES JÄVLA ONT!! Så ont att jag kände att jag behövde skrika! Varför blir det helt plötsligt bara sämre? Tidigare dagar har jag "bara" fått ont vid belastning, men nu värker det konstant och det strålar upp i hela underbenet. Jag kan knappt stödja på benet alls nu och troligtvis skulle en snigel vinna med rejäl marginal om vi tävlade. Stod och lagade mat förut och höll på att både spy och börja gråta för att det gjorde så ont. Det enda jag kan tänka mig nu är att det är en stressfraktur då det stämmer in väldigt bra. Med det ska man inte vila så jag får väl linka omkring här mellan rummen och helt enkelt bita ihop...

Jag hittade en mal här hemma som jag slog ihjäl och gav till venusen. Det verkar vara en kräsen en jag fått tag i för det dög nämligen inte! Jag vet att de helst jagar själva, men när jag googlade hittade jag att den gärna tar emot nån insekt som precis dött, men inte min inte...​ 

Kram!

Likes

Comments

Det toksnöar ute och jag är jättetrött! Hade ont i foten och vaknade för minsta lilla. Så fort jag använder den minsta lilla spänner, krampar och pulserar den. Jag har inga värktabletter hemma heller så jag får klara mig. Får nog lov att avboka tvättstugan, som jag egentligen har idag, för jag pallar inte att gå med tunga påsar i en massa trappor.

Dagen får nog helt enkelt bestå av serier och te. Jag har ju en del avsnitt av Fringe att se ikapp och det klagar jag inte direkt på! 😏

Hahahha... DEN känslan! Stackarn.. 😂

Kram!

Likes

Comments

Har nyss kommit hem efter att tagit en runda till Bergslagscenter, Konsum och pizzerian. Köpte mig något jag alltid velat ha, nämligen köttätande växter!! Jag är så galet fascinerad av dem, har aldrig hittat det någonstans i närheten, men nu hade de alltså fått in dem och jag har varit eld och lågor sen jag upptäckte det på instagram, haha.

Jag menar, bara kolla på dem!! Hur häftiga är de inte?! Världens grej det här! Mina små älsklingar! Ska (försöka) vårda dem ömt och hoppas att de käkar upp en och annan spindel åt mig i tacksamhet.


Hämtade ut ett paket på Konsum och köpte med mig en kebabsallad på vägen hem. Drack efter det te hemma hos mamma och nu är jag hemma då.. Har nåt så in i helvete ont i foten fortfarande. Efter att jag gått runt fick jag så ont att jag ville kapa av mig den! Det krampar och värker ända upp i smalbenet och det liksom domnar av. "Det ser förjävligt ut!" sa mamma (haha) så tydligen är den ganska svullen med och det känns för det trycker och spänner som tusan.. Kan nätt och jämt stödja på den. Tycker det borde ha blivit bättre med tanke på att jag varit onaturligt stilla i tre-fyra dagar, men det har gått åt fel håll.

Inte en fotbild, men gjorde en överdriven snedbena och det kändes lite bättre! ​

Kram!

Likes

Comments

Jag och en kopp te spenderar eftermiddagen tillsammans.

Jag fattar verkligen inte vart tiden tar vägen ibland. Det har hänt att jag fått frågan "vad gör du om dagarna?" och ja, det är en väldigt bra fråga faktiskt! Vad tusan ska man svara på det. Jag flänger runt lite här och var och får ingenting gjort vilket leder till att jag blir frustrerad och arg på mig själv. 

Jag är verkligen inne i en riktig självhatssvacka just nu där verkligen allting är fel. Jag är förbannat ful, min hy har fått tokspel, mitt hår är dött och alldeles för kort och jag skäms för att gå ut. Jag skäms över min kropp och klarar inte av att klä mig i annat än mysbyxor vilket såklart inte känns superkul. Jag får panik av kläder som sitter för tajt och skulle helst av allt dra på mig en säck och vägra gå ut. Jag granskar mig själv konstant och stör mig bara mer och mer på mitt utseende. Jag börjar fundera över att använda skatteåterbäringen till att förbättra utseendet en aning, men samtidigt vet jag att det inte är utseendet som är det verkliga problemet. Enligt andra är det här en förvriden syn, men jag ser ju vad jag ser och det är hemskt jobbigt. Jag försöker att ställa mig utanför mig själv för att få en annan blick, men det går inte. Bettan frågade om det finns nånting med mitt yttre jag är nöjd över och nej, det finns ingenting. Jag tycker att allting bara är huller om buller och helt fel och fult. Det känns som att alla ska tycka att jag ser bedrövlig ut. Hatar öht när någon tittar på mig. Är avundsjuk på alla som är vackra och så önskar jag att jag också såg ut så, men troligtvis tänker dessa människor liknande tankar. Tänk om Photoshop var verkligt så man kunde greja och dona med sig själv, det är det alternativet eller att flytta ut i skogen, slå sönder alla speglar och bli självförsörjande! Haha.

Kram!

Likes

Comments

Hallå i stugan! Jag har börjat sova väldigt gott om nätterna och det har faktiskt hållit i sig ett tag nu! Är trots det fortfarande sjukt passiv och får ingenting gjort. Jag känner mig så fruktansvärt lat ärligt talat, men jag har inte de där extra krafterna att koppla på. Det känns som sirap i huvudet. Dessutom sitter jag här med en rejält otrevlig känsla i magen. Det känns som att jag har gjort bort mig för all framtid när det kommer till jobbfronten. Jag vet att jag inte kan hjälpa det här, men jag känner mig så extremt jävla värdelös! Jag bara ställer till det och gör bort mig. Orkar inte svara i telefonen när chefen ringer (inte bara när hon ringer utan jag klarar inte av att svara alls!), jag skickar in sjukintygen sisådär en månad för sent och hör inte av mig alls mellan gångerna. Jag klarar inte av det!! Mår så dåligt av bara tanken och av stressen. Ännu värre känns det för att jag vet att jag sätter dem i klistret då det är akut brist på sjuksköterskor. Tänk om jag bara kunde låta bli att anklaga mig själv konstant. Skulle det bli enklare då?

Har i alla fall dragit iväg ett mail nu för jag klarar inte av att prata i telefonen.. Gud vad de gör ont i mig när jag tänker på framtiden. Jag kommer aldrig mer få ett jobb! Det skrämmer skiten ur mig när jag läser om andra som blivit diskriminerande och nekade jobb just på grund av en tidigare sjukskrivning.. Helt plötsligt är man ingen tillgång utan bara en börda.. ​

Kram!

Likes

Comments