27 mars -Ett datum jag väntat på

Hejj! Vaknade precis vid samma tid dom vanligt imorse trots att vi ställt fram klockan ;P MEN idag är det dagen D!! Klockan tre ska vi mötas ute i Nolby och jag är lite stressad eftersom jag inte vet exakt var vi ska träffas. Ska vi ses ute? Ska jag ringa på någonstans? Var kan man parkera? Såna tankar stressar mig, när jag inte vet exakt. Jag vet heller inte hur lång tid det kan tänkas ta att åka dit ut eftersom jag aldrig tidigare varit där. Det lär ska sluta med att jag kommer alldeles för tidigt som vanligt (jag kommer typ aldrig försent utan är ständigt för tidig till allting). Jaja, jag lär ju ska komma fram någon gång och mina frågor får jag väl ställa på Facebook till grundaren så jag kan känna mig lite lugnare. Försökte få någon att vilja samåka med mig, men ingen svarade på det inlägget så det blev det inget med.

Jag har i alla fall slukat två koppar kaffe och ska alldeles strax hoppa in i duschen så jag är fräsch när jag åker, hehe. Tänk om de inte gillar mig? Gah... Det är nog normalt att ha såna här tankar inför något nytt. Klart man ska va lite spänd och nervös, det hör ju liksom till på något sätt :)

Kram!

  • 332 visningar
  • Nära Karlberg, Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Helena
Helena,
Så kul!!! Och jag gillar också almanackan! Var är den ifrån? Lycka till idag! Kommer gå bra! <3
lifebyhelena.wordpress.com
Naatly
Naatly,
Tack!! 😍 jag har köpt den från någon butik på Tradera! 😄
nouw.com/naatly
Helena
Helena,
Yay vad kul att det äntligen är dags! Väntar med spänning på en update om hur det var 😃
Du har inte lust att ge en liten dos av den där "vara för tidig-grejen" till mig? 😉 Är nämligen tidsoptimisten nr 1 och är ofta ute precis i tid/sent eller som mest 2 minuter tidig(då är det en "bra dag"). En anledning till detta kan dock bottna i att jag verkligen inte gillar att vänta, det stressar mig tyvärr något oerhört. Men å andra sidan tycker jag även det är smått pinsamt att i 9 fall av 10 komma för sent. Svårt det där. Må hända det är något för mig att öva på framöver.
Hursomhelst hoppas jag du har en underbar och rolig dag <3 Kramar
helenamaria.blogg.se
Naatly
Naatly,
Haha Joo du kan mer än gärna få lite!! Jag är ALLTID alldeles, alldeles för tidig. Är livrädd för att komma försent och har svårt att bedöma tiden när jag ska åka och inte vet exakt hur lång tid de kan tänkas ta. Många gånger är jag mer än en halvtimme för tidig. Skitjobbigt, särskilt om den jag ska träffa är tidsoptimist 😂 kram ❤️
nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229